Fredrikstad og Sarpsborg Kajakklubb

STORESAND PADLELEIR 7-9. juni 2024

STORESAND PADLELEIR 7-9. juni 2024

Dato for Storesand 2024 er 7-9.juni. Velkommen!


Velkommen til Storesand Padleleir 2024!

Vi kan love ekte Storesand-stemning med mye hygge og padleglede! Stemningsfull kveldspadling fredag og yoga med morgenbad både lørdag og søndag. Selvsagt blir det lange og litt kortere turer til de flotte Hvaler-øyene, balansering på slakk line, forskjellige workshops og kurs.

På kveldene stiller FROSK med griller og rekebord med ferske reker på lørdag. Vi gleder oss til hygge og gøy på fellesområdet og på stranda. Trubadur på lørdagskvelden blir det også!

Prisen for årets leir er

  • Enkeltperson kr 700,-
  • Familiepris: 700+350,- for ekstra person i teltet

Prisen dekker både teltplass eller hengekøye, parkering, turer i Hvalers fantastiske skjærgård, hyggelig lørdagskveld med trubadur og morgenyoga.

Vi gleder oss til at Eian Fritid kommer med fristende padleutstyr og kunnskap. Det blir også NPF kurs: Grunnkurs Hav og Teknikkurs Hav 2 dager. I tillegg har vi en lang rekke 1/2 dagskurs som Introkurs Surfski, introkurs Livredning ute, navigasjon, rullekurs: nybegynner og viderekommen.

Les mer om kursene i egen fane Storsand Padleleir: Kurstilbud.

Vi er veldig glad for å ha med oss disse dyktige samarbeidspartnerne: Padleforbundet, Eian Fritid, Ut i det fri, Drøbak kajakklubb og DNT Vansjø Havkajakk

Leirkomiteen ønsker velkommen til forsommerens stoore høydepunkt!


Fredrikstad og Sarpsborg Kajakklubb
ORG.NR: 993 571 067

E-mail: fredrikstadkajakklubb@gmail.com

Kontonummer: 1594.38.42261

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift