Surfski introkurs søndag

Velkommen til introkurs Surfski søndag 9.juni kl 10-14

På kurset får du lært det du trenger for å komme i gang med surfskipadling. Kurset varer ca. 4 timer og deles inn på følgende måte:

• Utstyr (båt, åre, sikkerhet og bekleding)
  • Re-entry. Demo og øvelser. Kle deg for et bad.
  • Padleteknikk med vingåre.
  • På vannet. Vi ser på teknikk, framdrift og surfing (alt etter forholdene).
  • Hvordan bli en bedre surfskipadler; treningsmetoder.
  • Ut på tur. Vi håper på å finne noen bølger vi kan surfe på.

Påmelding og betaling: https://www.drobakkajakk.no/next/events/p/1000106653/introduksjonskurs-surfski-pa-padleleieren-2024

Til kurset trenger du å kle deg slik at du tåler å ligge litt i vannet. Ta med vest (uten ekstra utstyr) og vingåre om du har. Vi finner en surfski til deg, men har du en selv så kan du gjerne ta den med.

Kurset ledes av Jan Reyer Elders, trener i Drøbak kajakklubb. Jan Reyer har vært innom de fleste padlegrener, men de siste årene har han padlet kun surfski. Han er utdannet trener i NPF og han er ofte på kurs og treninger i inn- og utland for å utvikle seg. Kurset har 8 plasser, og Asgeir Fosvold fra Frosk er med som assistent.