Påmelding til Storesand Padleleir 2024 er åpen!

LEIREN ER FULLTEGET Drømmer du om summende leirliv, padleprek fra soloppgang til solnedgang og padleturer til kjente og ukjente øyer i Hvalers vakre skjærgård? Det får du oppleve på Storesand helgen 7-9.juni! Meld deg på med det samme!

Vi kan love ekte Storesand-stemning med mye hygge og padleglede! Stemningsfull kveldspadling fredag og yoga med morgenbad både lørdag og søndag. Selvsagt blir det lange og litt kortere turer til de flotte Hvaler-øyene, balansering på slakk line, forskjellige workshops og kurs.

På kveldene stiller Frosk med griller, og lørdag blir det ønskereprise av rekebordet med ferske Hvalerreker! Vi gleder oss til hygge og gøy på fellesområdet og på stranda. Trubadur blir det også!

Benytt lenken under til å melde deg på og betale i Spoortz. Det lønner seg å bruke datamaskin istedenfor mobil til påmelding/betaling. Husk at du må betale for at påmeldingen skal være gyldig. Kvittering får du på mail.

Prisen for årets leir er 

  • Enkeltperson kr 700,-
  • Familiepris: 700+350,- for ekstra person i teltet


Vi gleder oss til at Eian Fritid kommer med fristende padleutstyr, demokajakker og kunnskap. Det blir også NPF kurs Grunnkurs og Teknikkurs, Livredning og Surfski introkurs. I tillegg er det mulig å delta på både navigasjonskurs og rullekurs, disse kursene varer 1/2 dag. 

Du finner mye informasjon her på hjemmesiden under fanene med Storesand Padleleir og Storesand kurstilbud.

Leirkomiteen ønsker nye og gamle padlevenner fra fjern og nær velkommen til en herlig helg med kajakk & kos!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift