Mil etter mil i kajakk! #Distansemerke2021

Har du ikke logget turene dine for 2021, er tiden inne nå! På årsfesten gjør vi stas på de som har padlet til bronse, sølv, gull eller gull ek!

Bli med på årsfesten

FROSK ønsker velkommen til årsfesten i Fjellheim samfunnshus lørdag 6. november kl. 18.00.

Ny terminliste er klar

Terminlisten for høst og vinter 2021 ligger nå på hjemmesiden vår.

Nyhetsbrev for høsten 2021

Her kommer litt info om ting som skjer i klubben utover høsten! Fyrturer, klubbkveld og årsfest bare for å nevne noe!

Bli med på Fyr & Flamme!

FROSK arrangerer to overnattingsturer for medlemmer i høst med padling, aktiviteter og sosialt samvær!

Endelig! Velkommen til Storesand Padleleir for medlemmer av FROSK!

Vi ønsker velkommen til padleleir Storesand 4-6. juni for klubbens medlemmer. Vi har gått i spenning nå i lenger tid, så det er veldig deilig å få beskjed fra Hvaler kommune at vi kan gjennomføre leiren som klubbarrangement!

Kurs-sesongen er snart igang!

Havet kaller! Hvorfor ikke sette av en helg til padlekurs? 19-20.juni arrangerer FROSK både grunnkurs, teknikkurs og aktivitetslederkurs i den flotte skjærgården vår!

Værdata Strømtangen

Hjemmeside NPF Hav