Bli med på Fyr&Flamme til Strømtangen fyr!

Helgen 16-18.september blir det igjen klubbtur til Strømtangen fyr med sosialt samvær og flotte padleturer

Har DU lyst til å ta aktivitetslederkurs og bli aktivitetsleder i FROSK?

Som aktivitetsleder er du med og planlegger og leder padleaktiviteter som torsdagsturer og andre fellesturer. Du kan også være med å holde grunnkurs.

Himmelsprettur til Bohuslän 25-29.mai

Benytt sjansen til å bli med Tor på tur! Han er lommekjent og guider til Bohusläns hemmelige og mindre hemmelige øyer. Og her er det nok å velge i: Krystallklart vann, de vakreste hvite strender, små sjarmerende gamle fiskevær, glatte svaberg, topper å bestige og selvfølgelig havutsikt fra teltet!

Påmelding til Storesand Padleleir 2022 er åpnet!

Drømmer du om summende leirliv, padleprek fra soloppgang til solnedgang og padleturer til kjente og ukjente øyer i Hvalers vakre skjærgård? Det får du oppleve på Storesand helgen 10-12.juni! Meld deg på med det samme!

Snart kurssesong!

Havet kaller! Hvorfor ikke sette av en helg til kajakkurs? Helgen 21 - 22. mai arrangerer FROSK både grunnkurs, teknikkurs og aktivitetslederkurs i den flotte skjærgården vår!

Tid for årsmøte torsdag 10.mars. Velkommen!

Innkalling til årsmøtet er sendt til alle medlemmer på mail sammen med forslag til revidering av virksomhetsplan inkludert handlingsplan. I tillegg er klubbens lover sendt ut sammen med forslag til endring av et punkt.

Værdata Strømtangen

Hjemmeside NPF Hav