Har DU lyst til å ta aktivitetslederkurs og bli aktivitetsleder i FROSK?

Som aktivitetsleder er du med og planlegger og leder padleaktiviteter som torsdagsturer og andre fellesturer. Du kan også være med å holde grunnkurs.

Himmelsprettur til Bohuslän 25-29.mai

Benytt sjansen til å bli med Tor på tur! Han er lommekjent og guider til Bohusläns hemmelige og mindre hemmelige øyer. Og her er det nok å velge i: Krystallklart vann, de vakreste hvite strender, små sjarmerende gamle fiskevær, glatte svaberg, topper å bestige og selvfølgelig havutsikt fra teltet!

Påmelding til Storesand Padleleir 2022 er åpnet!

Drømmer du om summende leirliv, padleprek fra soloppgang til solnedgang og padleturer til kjente og ukjente øyer i Hvalers vakre skjærgård? Det får du oppleve på Storesand helgen 10-12.juni! Meld deg på med det samme!

Snart kurssesong!

Havet kaller! Hvorfor ikke sette av en helg til kajakkurs? Helgen 21 - 22. mai arrangerer FROSK både grunnkurs, teknikkurs og aktivitetslederkurs i den flotte skjærgården vår!

Tid for årsmøte torsdag 10.mars. Velkommen!

Innkalling til årsmøtet er sendt til alle medlemmer på mail sammen med forslag til revidering av virksomhetsplan inkludert handlingsplan. I tillegg er klubbens lover sendt ut sammen med forslag til endring av et punkt.

Mil etter mil i kajakk! #Distansemerke2021

Har du ikke logget turene dine for 2021, er tiden inne nå! På årsfesten gjør vi stas på de som har padlet til bronse, sølv, gull eller gull ek!

Bli med på årsfesten

FROSK ønsker velkommen til årsfesten i Fjellheim samfunnshus lørdag 6. november kl. 18.00.

Værdata Strømtangen

Hjemmeside NPF Hav