Fredrikstad og Sarpsborg Kajakklubb

Kurstilbud i våttkortstigen

Kurstilbud i våttkortstigen

Hvilke kurs i padling?

Intensjonene bak å ta padlekurs er nok like mange og varierte som det er antall padlere. De aller fleste velger kajakk til mosjonsbruk, enten det er utfra hytta, eller turer andre steder. De som er i denne kategorien har stor glede og nytte av introduksjons- og/eller grunnkurset innen havpadling. Noen ønsker å ta aktiviteten videre ved å gå nye skritt i stigen. Da lærer du mer spesifikk padleteknikk og sikkerhetsrutiner som gjør deg i stand til å legge ut på litt lengre og mer krevende turer. Selvsagt er det opp til den enkelte å bestemme hvor langt og hvor raskt en ønsker å ta kursene. Alle kurs og nivåer er lagt opp slik at man kan gi seg når som helst. Imidlertid må du ha kursene under før du kan ta kurs på høyere nivåer i stigen. 

Muligheter

Hvert kurs er designet slik at du ikke nødvendigvis trenger å gå videre hvis du er fornøyd med det kurset du har tatt. Imidlertid kan du gå langt og bli veileder dersom du har ambisjoner om det.

På de viderekomne kursene lærer man om prosesser og momenter i padling som gir et godt grunnlag for gode beslutninger i padlingen.

Fredrikstad og Sarpsborg Kajakklubb
ORG.NR: 993 571 067

E-mail: fredrikstadkajakklubb@gmail.com

Kontonummer: 1594.38.42261

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift