Velkommen til årsfest fredag 8 november!

Fredag 8 november kl 19 inviterer vi til årsfest i klubben for å feire aktiviteten i klubben det siste padleåret!

Årets padler

Styret ønsker forslag til ÅRETS PADLER, en pris som skal deles ut på årsfesten 8 november. Kriteriene er en person som har utmerket seg, enten i forhold til padleferdigheter eller bidratt til klubben på andre måter. Det være seg i forbindelse med arrangementer, i kulissene over lang tid, driver av aktivitet mv.

Distansemerker

Nå er tiden for distansemerker igjen. De som har hatt dette som mål kan levere disse før mandag 4 november. De som mener de kan klare målene i løpet av kalenderåret kan også levere. Vi har et ønske om dele disse ut som en liten seremoni på årsfesten.

Velkommen til medlemsmøte 17 oktober 2019

I 2020 fyller klubben 20 år. Hvordan skal vi feire oss selv?

Torsdagsturen 26/9 er flyttet til Andersenslippen

Livredningskurs

Livredningskurs med påmeldingsfrist i kveld. Sjekk arrangementet på FB siden vår.

Ny mulighet til å oppleve Færder nasjonalpark! Bli med Frosk på høsttur til Bolærne 13.9-15.9!

Torsdagsturen 8 august er flyttet fra Ørekroken til Tangen

Dagens tur er flyttet fra Nipa bru til Andersenslippen

Familiesamling med telt, kajakk og moro i Engelsviken

Lørdag 29 til søndag 30 juni arrangerer vi familieleir med kajakker og instruktører fra klubben

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Værdata Strømtangen