Årets siste bassengtrening 8 desember

Påmelding til bassengtrening 8 desember er nå åpen

Oppstartsmøte Ro- og padleled Oslofjord

Torsdag 14 november kl 10-12 eller kl 18-20 er det møte i Sarp, alle som ønsker å høre mer eller komme med innspill er hjertelig velkommen. Se vedlegg.

Nå er det tid for yoga igjen!

Det er kjent at kajakkpadlere profiterer på å utføre andre typer trening enn bare i kajakken. Vi ser gode resultater med yoga i alle typer padling. Sjekk youTube om yoga og kayaking for å bli inspirert.

Bassengtrening

Bassengtrening i Sarpsborg svømmehall søndag 20. oktober.

Velkommen til årsfest fredag 8 november!

Fredag 8 november kl 19 inviterer vi til årsfest i klubben for å feire aktiviteten i klubben det siste padleåret!

Årets padler

Styret ønsker forslag til ÅRETS PADLER, en pris som skal deles ut på årsfesten 8 november. Kriteriene er en person som har utmerket seg, enten i forhold til padleferdigheter eller bidratt til klubben på andre måter. Det være seg i forbindelse med arrangementer, i kulissene over lang tid, driver av aktivitet mv.

Distansemerker

Nå er tiden for distansemerker igjen. De som har hatt dette som mål kan levere disse før mandag 4 november. De som mener de kan klare målene i løpet av kalenderåret kan også levere. Vi har et ønske om dele disse ut som en liten seremoni på årsfesten.

Velkommen til medlemsmøte 17 oktober 2019

I 2020 fyller klubben 20 år. Hvordan skal vi feire oss selv?

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Værdata Strømtangen