Oppstartsmøte Ro- og padleled Oslofjord

Torsdag 14 november kl 10-12 eller kl 18-20 er det møte i Sarp, alle som ønsker å høre mer eller komme med innspill er hjertelig velkommen. Se vedlegg.

Bassengtrening 10 november

Påmelding til bassengtrening 10 november er åpen.

Nå er det tid for yoga igjen!

Det er kjent at kajakkpadlere profiterer på å utføre andre typer trening enn bare i kajakken. Vi ser gode resultater med yoga i alle typer padling. Sjekk youTube om yoga og kayaking for å bli inspirert.

Klubbtur til Amundholmen

Dato: 22-24 november.

Bassengtrening

Bassengtrening i Sarpsborg svømmehall søndag 20. oktober.

Velkommen til årsfest fredag 8 november!

Fredag 8 november kl 19 inviterer vi til årsfest i klubben for å feire aktiviteten i klubben det siste padleåret!

Årets padler

Styret ønsker forslag til ÅRETS PADLER, en pris som skal deles ut på årsfesten 8 november. Kriteriene er en person som har utmerket seg, enten i forhold til padleferdigheter eller bidratt til klubben på andre måter. Det være seg i forbindelse med arrangementer, i kulissene over lang tid, driver av aktivitet mv.

Distansemerker

Nå er tiden for distansemerker igjen. De som har hatt dette som mål kan levere disse før mandag 4 november. De som mener de kan klare målene i løpet av kalenderåret kan også levere. Vi har et ønske om dele disse ut som en liten seremoni på årsfesten.

Velkommen til medlemsmøte 17 oktober 2019

I 2020 fyller klubben 20 år. Hvordan skal vi feire oss selv?

Torsdagsturen 26/9 er flyttet til Andersenslippen

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Værdata Strømtangen