Ny mulighet til å oppleve Færder nasjonalpark! Bli med Frosk på høsttur til Bolærne 13.9-15.9!

Torsdagsturen 8 august er flyttet fra Ørekroken til Tangen

Dagens tur er flyttet fra Nipa bru til Andersenslippen

Familiesamling med telt, kajakk og moro i Engelsviken

Lørdag 29 til søndag 30 juni arrangerer vi familieleir med kajakker og instruktører fra klubben

Klubbtur til kommandantboligen på Bolærne

Har du lyst til å utforske nye padleområder? Fredrikstad- og Sarpsborg kajakklubb inviterer til sosial klubbtur i Færder nasjonalpark. Vi har leid Kommandantboligen på Østre Bolærne. Øya er vakker i seg selv, og er et flott utgangspunkt for å oppleve Færder nasjonalpark og deler av Vestfold padleled. (Bildet lånt i fra Oslofjordens friluftsråd)

Årets første torsdagspadling

Torsdag 28.03.19, kl. 18:00. Andersenslippen, Vikane.

Før Fuglene Kommer - avlyst pga vind

Vi tar opp tråden til høsten istedet. Prosjektet går ut på å rydde sjøfuglreservater for marint søppel før ferdselsforbudet trer i kraft 1 april. Arbeidet gjøres i tett samarbeid med Statens Naturoppsyn og skjærgårdstjenesten.

Ønsker du å utvikle deg som padler?

Nå er det tid for kurs igjen

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Værdata Strømtangen