Nyhetsbrev for høsten 2021

Her kommer litt info om ting som skjer i klubben utover høsten! Fyrturer, klubbkveld og årsfest bare for å nevne noe!

Bli med på Fyr & Flamme!

FROSK arrangerer to overnattingsturer for medlemmer i høst med padling, aktiviteter og sosialt samvær!

Endelig! Velkommen til Storesand Padleleir for medlemmer av FROSK!

Vi ønsker velkommen til padleleir Storesand 4-6. juni for klubbens medlemmer. Vi har gått i spenning nå i lenger tid, så det er veldig deilig å få beskjed fra Hvaler kommune at vi kan gjennomføre leiren som klubbarrangement!

Kurs-sesongen er snart igang!

Havet kaller! Hvorfor ikke sette av en helg til padlekurs? 19-20.juni arrangerer FROSK både grunnkurs, teknikkurs og aktivitetslederkurs i den flotte skjærgården vår!

Terminliste for 2021 - og litt om korona

De strenge smittevernsreglene i blant annet Fredrikstad, Sarpsborg, Råde og Moss er forlenget t.o.m 25.april. Det vil dessverre bety at planlagte turer i regi av klubben blir avlyst i denne perioden. Den vakre skjærgården vår er heldigvis ikke stengt. Vi håper medlemmene våre kommer seg ut på tur allikevel! I kajakken er det lett å holde god avstand. Husk bare å begrense antall sosiale kontakter, være nøye med håndhygiene og kle dere etter vanntemperaturen. God tur og hold ut litt til!

Velkommen til digitalt årsmøte tirsdag 23.mars kl 18

Vi skulle gjerne invitert dere til et tradisjonelt årsmøte med hyggelig gjensyn og padleprat rundt bordene. Men på grunn av de strenge smittevernsreglene blir det i år digitalt årsmøte på Teams. Velkommen!

Kurs i Expedition skills

Drømmer du om å sove ute? Har du opplevd at det er vanskelig å få fyr på bålet når alt er vått? Vil du lære om havet som matfat og tilberedning av mat på bål? Om du har planer om #nærtur eller kanskje en litt lengre ekspedisjon, har du en spennende kurshelg foran deg!

VELKOMMEN TIL ÅRSMØTE i FREDRIKSTAD OG SARPSBORG KAJAKKLUBB

Årsmøtet er tirsdag 23. mars 2021 kl 18.00 og blir digitalt på Teams