Lån av kajakk for medlemmer

Viktig: Krav om grunnkurs, hav for lån av kajakk.

For å låne kajakk av klubben er det et krav at du er medlem og har gjennomført grunnkurs i våttkortstigen. Det er også et krav at du mestrer kameratredning og klarer å komme deg ut av kajakken dersom du velter. Hvis du padler alene er det viktig å mestre egenredning (cowboy- eller åreposeredning).

Plassering av kajakker:

I sommersesongen er det plassert inntil 8 kajakker på Tangen (Kråkerøy) som medlemmer kan låne inntil 2 dager. Vest, åre og spruttrekk er også tilgjengelig. Det er kajakker i forskjellig størrelse som ligger der. Dersom man ønsker en annen type kajakk, kan det være mulig å hente selv på lager i Skjeberg eller Sarpsborg, dette må avtales i god tid.

Det er pr i dag gratis å låne kajakker.

Egen avtale må fylles ut ved lån eller leie av kajakk. Les avtalen grundig, her er det viktig informasjon!

Avtalen finner du her: Låneavtale (Avtalen ligger også under filer på Facebooksiden vår)