Fredrikstad og Sarpsborg Kajakklubb

Rullekurs lørdag og søndag

Rullekurs lørdag og søndag

RULLEKURS FOR ALLE

Kajakkrulling er både gøy, nyttig og du føler du kan beherske kajakken og elementene på en ny måte når du får det til. Anbefales for å bedre padlefølelse, vannfølelse og selvtillit, og ikke minst for at det er gøy. 

Når du skal starte å lære eller utvikle en rulle er det viktig at det gjøres riktig, slik at du ikke legger til deg noen uvaner som kanskje vil gjøre rullen vanskeligere enn den trenger å være.

På disse kursene vil du få en grundig innføring i de teknikkene du trenger for å kunne gjøre en rulle uten bruk av mye muskelkraft, men kun ved bevegelse og teknikk.

Det holdes tre kurs à tre timer på Storesand i år.

Kurs 1 – Grønlandsrulle for nybegynnere – lørdag 8.juni kl 0900 - 1200

-       Her lærer du standard sveiperulle helt fra grunnen av. Ingen rullerfaring nødvendig, men du må kunne redde deg selv og håndtere kajakk og utstyr selv.

Kurs 1: Påmelding og betaling: Fullt!

Kurs 2 – Grønlandsrulle for nybegynnere – lørdag 8.juni kl 1300 - 1600

-       Her lærer du standard sveiperulle helt fra grunnen av. Ingen rullerfaring nødvendig, men du må kunne redde deg selv og håndtere kajakk og utstyr selv.

Kurs 2: Påmelding og betaling: https://fredrikstad-kajakklubb.spoortz.no/portal/public/event/signup.do?siteId=798&eventId=65710

Kurs 3 – Rulling for viderekommende – søndag 9.juni kl 0900 - 1200

-       Her får du videreutviklet den rullen du kan fra før. Du må ha klart rullen før.

Kurs 3: Påmelding og betaling: https://fredrikstad-kajakklubb.spoortz.no/portal/public/event/signup.do?siteId=798&eventId=65711

Hvor langt vi kommer avhenger av person og type kajakk, men målet er at du skal klare en rulle på riktig måte og sitte igjen med gode verktøy for å fortsette treningen på egenhånd.

Maks 3 plasser pr kurs

Instruktør:

Anne Stålegård holder flere rullekurs i året både inne og ute. Anne er tidligere norgesmester i grønlandsrulle og elsker å rulle hele året.

Pris: 990,- 

Tid/sted: Ved bekreftet kurs møt opp ved flagget til Ut i det fri på stranden, klar til padling med tom kajakk, årepose, dykkemaske (ev svømmebriller og neseklype), vannflaske, snacks og neoprenhette. Grønlandsåre eller euroåre, det velger du selv.


Fredrikstad og Sarpsborg Kajakklubb
ORG.NR: 993 571 067

E-mail: fredrikstadkajakklubb@gmail.com

Kontonummer: 1594.38.42261

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift